RogerB

Hei. Olen Iltasanomien julkkis :D!

  • Ökyilijä riistoporvarit p-kele!
    Ökyilijä riistoporvarit p-kele!

Voi pojat!

Mä pääsin tänään ensimmäistä kertaa mun kampanjassa iltapäivälehteen. Se on varmaan merkki mun suuren kiinnostavuuden ja suosion noususta ja muodostamastani uhasta Suomen tulevaisuudelle :D!

Olen syvästi pahoillani Suuresta Valheesta, kun olen täältä kommarirasisitfasistiputinistiviherpiipertäjävasemmistopuolueesta käsin yrittänyt ylläpitää itsestäni nöyrää, köyhän kansanmiehen kuvaa.

Nyt henki on karannut pullosta ja on paljastettu millaisissa ökykartanoissa minä ja myös puoluetoverini Veijo Kare asustamme. Vaimokin rupesi jo kyselemään mihin veroparatiisiin olen ne perheen ruokarahat jemmanut...

Oma ökykartanoni onkin oma tapauksensa (selviää videolinkistä). Olen siis jokunen vuosi sitten rakentanut/rakennuttanut Suomen ensimmäisen geodeettisen kupolitalon. Omaa työpanosta sellaiset kolmattatuhannetta tuntia, runsaasti kierrätysmateriaalia ja rutkasti huutonettiä plus keltaistapörssiä. Taloa rakentelen edelleen pikkuhiljaa...

Olen aika voimallisesti kestävää kehitystä kannattava ihan arkisessa elämässäkin. Talossa on puulämmitys, kompostoiva vessa ja biologinen harmaanveden puhdistus. Tontti on haettu tulevaisuuden tuuli- ja aurinkoenergiamahdollisuuksia ajatellen. Tämä ökyrikkauteni on kuitenkin estänyt minua tekemästä suuria sijoituksia noihin teknologioihin...vielä.

Tietenkin nimestäni saisi sellaisenaan vedettyä vaikka mitä mielikuvia rikkaasta ulkomaisesta perijästä tms., mutta tuotan pettymyksen. Rikkautta enempään kuin arkitarpeisiin ja turvaan ei minunkaan perheessä ole. Olen saanut ihan omakohtaisesti kokea miten ohkaista tuo turva on jopa keskiluokkaiselle, hyvätuloiselle (plus -menoiselle) perheelle. Emme ostele uutta, matkustele etelän lomille tai juhlita juhlan vuoksi. Polttoainekulut katsotaan tarkasti, mihin ja paljonko on varaa mennä autolla ja ateriat tehdään itse. Kasvihuonetta opettelemme käyttämään ja niitä lehtiä tilaamme hyvin vähän...

Olen kuitenkin otettu tästäkin julkisuuden valokeilan välähdyksestä. Ehkä joskus saan vielä luvan kertoa koko tarinan ja miksi haluan Suomen itsenäisyyden, riippumattomuuden ja sitoutumattomuuden takaisin?

VIDEOLINKKI HOLTHOEREIDEN ÖKYKARTANOON!
http://vetamix.net/video/den-geodetiska-kupolen_4836


p.s. Se Kareen 650m2  on vanha kunnostettu kansakoulu. Repikää siitä :)

Piditkö tästä kirjoituksesta? Näytä se!

11Suosittele

11 käyttäjää suosittelee tätä kirjoitusta. - Näytä suosittelijat

NäytäPiilota kommentit (24 kommenttia)

Käyttäjän RogerB kuva
Alexander Holthoer

Kopioi vaikka selaimeesi...:)

Susanna Kaukinen

Näkee taas millasta paskaa valtamedia suoltaa.

Käyttäjän iitimo kuva
Timo Isosaari

Onnittelut siitä, että olet saanut "tutkivat journalistit" kiinnostumaan persoonastasi noinkin perusteellisesti.

Ilmeisesti samaiset penkojat eivät edes yritä selvittää Ylen harjoittamaa vaalimanipulaatiota, vaikka olet kaivanut koko homman perusteet valmiiksi esille.

Kadun edelleen syvästi niitä paria kertaa, kun erehdyin joskus menneinä vuosikymmeninä tukemaan tuota likasankojournalismin helmeä ostamalla pari irtonumeroa. Viisastuin kuitenkin aika vähällä:)

En jaksa käsittää, miksi pitäsi maksaa siitä, että saa ruoskia itseään päivättäisellä annoksella disiformaatiota.

Käyttäjän RogerB kuva
Alexander Holthoer

Se meppigalleria vain "pahenee". Katsotuimmat-listaus ei edes pidä paikkaansa enää. Minun ja Stubbin taakse on sijoitettu jo neljä enemmän katsojia saanutta haastattelua...
Mitähän he yrittävät?
Li Anderssonin ja Halla-ahon syöttölinkkejä on leikattu kahdella kolmanneksella ja Stubbi ratsastaa aakkoslistauksen kolmossijallaan jokaisen haastattelun alalaidassa.
Minä kun olen kakkosena listassa, eivät hevillä voi minun katsojamääriä säätää vähemmälle. Stubbi on noussut 1000 katsojaa sen jälkeen kuin YLE palautti sen kadonneen ensimmäisen aakkossivun...

Käyttäjän vylitalo kuva
Ville Ylitalo

Ei kai se ole pahitteeksi, jos on komea talo. Hyvältä näytti.

Käyttäjän RogerB kuva
Alexander Holthoer

On se kiva. Olohuoneen kattoon 8,5 metriä ;)!
Viime vuonna 4,5 metrinen joulukuusi!

Ilkka Huotari

Hyvä että ei ota (pää) kupoliin. Hienolta näytti kyllä.

Käyttäjän jonnapurojarvi kuva
Jonna Purojärvi

Mitä muuta odotat Iltasanomilta? Kyllä he vääntäävät asioista juttua minkä keksivät. Samaan kyselyyn vastasin itsekin ja myöhemmin halusivat tietää lisää tatuoinnistani. Vastasin heille, että eurovaaleissa on tärkeämpikin asioita kuin ehdokkaiden iholta löytyvä muste. Takaisin vastasivat, että haluavat tehdä eurovaaleista mielenkiintoiset julkaisemalla sekä viihteellisempiä juttuja että sitten asiaakin. Tähän edelleen vastasin, että jos joku päivä asiaa on, niin mielelläni sellaiseen sitten osallistun, vaikka taidankin väärästä puolueesta sellaiseen olla. Tähän vielä edelleen totesivat, että on totta, että uutisointi keskittyy pääasiassa valtapuolueisiin ja lupasivat pohtia, miten voisivat lisätä pienpuolueiden näkyvyyttä.

Parin tunnin päästä oli netissä juttu Piraattipuolueen ehdokkaasta Peter Sundesta. Onkohan tämän jutun sitten ollut tarkoitus lisätä teidän näkyvyyttä? Onhan se kuitenkin sitä, en jaksa uskoa monen tuota ottavan edes mitenkään negatiivisesti.

Älä vedä hernettä tuosta kehtijutusta, vaikka selvästihän tuo sinua naurattaakin (mutta mielestäni sinun on turha "puolustautua", iltsari on iltsari). Suuri osa lukijoista hoksaa kyllä, miten turhanpäivänen tieto tuo on. Sait kuitenkin kasvosi lehteen ja puolueen nimi on mainittu, se on oikeasti parasta mitä voi pienpuolue toivoa.

Melkein pahemmalta näyttää tällainen reaktio, jos rehellisiä ollaan. Tällaisesta nuo tuollaiset mediat elää: Reagoidaan tunteella pikkuasioihin. Malttia, ystävä hyvä, malttia.

(En loukkaannu jos et julkaise tätä kommenttia, halusin kuitenkin ajatukseni tästä sinulle kertoa.)

Käyttäjän RogerB kuva
Alexander Holthoer

Jonna hyvä. Sen lisäksi että olen suuresti arvostanut kirjoituksiasi täällä blogistanissa, ei tulisi mielenkään olla julkaisematta tuota tekstiäsi.

Eivät sitä tiedä nuo lehtiparat, mutta minut on jo liemissä keitelty, julkisuudessa paisteltu ja ne vähät luurangot mitä kaapeistani löytyy, olen aikanani omin voimin raahannut päivinvaloon juuri ollakseni antamatta kenellekään vipuja ja aseita minuun. Harkitsen jopa blogitekstin kirjoittamista oman henkilöhistoriani synkistä hetkistä.

Tämä iltiksen yritelmä herätti suuresti naurua ja hupia sekä perheessäni että lähipiirissäni.

Ans´ kattoo koska uskaltautuvat lähitaisteluun nuo vallan vahtikoirat, pois sieltä vallanpitäjien pihaa valvomasta.

Käyttäjän PetraNyqvist kuva
Petra Nyqvist

Iltapäivälehtien laatu kyllä tiedetään, mutta saitpahan hyvän syyn jakaa tietoa tästäkin kiintoisasta ja ekologisesta asumisen muodosta. Geodeettinen kupoli on sekä kaunis, jämäkkä että järkevä, ja minua kiehtoo siinä että sen muoto tunnetaan luonnostakin. Joskus aikoinaan kun parisuhteessa, oli puhetta ja harkintaa tällaisen rakentamisesta. Yllätyin, että se on niinkin harvinainen vielä.

Käyttäjän RogerB kuva
Alexander Holthoer

Seuraavankin talon tekisin edelleen näin. Ainoat ongelmat ja lisäkustannuksia aiheuttaneet tekijät olivat rakennusviranomaisten velvoittamien "asiantuntijoiden", insinööritoimistojen yms. aiheuttamia, kun laskennat eivät taipuneet vanhaan malliin - laitettiin pikkasen ylikertoimia sinne sun tänne.

Talo on miellyttävä ja oikeasti helppo rakentaa. :)

Juha Hämäläinen

Nauretaan Alex niille yhdessä, kun olet laittanut asiat mittasuhteisiin.

Tervemenoa Brüsseliin Alex. Kunnioitan luovaa hulluuttasi asua pallossa ja toivon elämäntyylisi leviävän laajalle.

Käyttäjän RogerB kuva
Alexander Holthoer

Näin wanha ei enää opi kovin vaikeita, uusia temppuja. Aion pitää kiinni inhimillisyydestä ja harrastaa mahdollisimman tiukkaa itsearviointia eettisissä asioissa.

Aikanaan ortodoksinen oppipappini kertoi miten uskonto ei ole kirkossa tai ihmisten tekemissä palatseissa - vaan se on ihmisen äänekäs omatunto, joka kertoo mitä pitää tehdä jo ennen kuin muistat siltä kysyä.

Yritän pitää omatuntoni virkeänä. Vajaa ihminen olen minäkin. mutta teen parhaani.

Matti Kalevi Huttunen

Tässä kävi sikäli hyvin, että nyt Itsenäisyyspuolue ainakin sai julkisuutta. Toisinaan IPU:ssa ollaan valiteltu, että IPU ja muut eduskunnan ulkopuoliset pikkupuolueet eivät saa riittävästi julkisuutta ja toisinaan media ei edes halua antaa julkisuutta. No, nyt ainakin sai. Tästä seuraa se, että ainakin jotkut huomaavat Itsenäisyyspuolueen olemassaolon ja he ottavat selvää millainen puolue IPU on. Siitä seuraa se, että IPU saa uusia äänestäjiä. Joten ole nyt Alexander Holthoer vain iloinen ja onnellinen Itsenäisyyspuolueen saamasta julkisuudesta. Tämä voi olla vaikka lähtölaukaus sille, että ensi eduskuntavaaleissa Itsenäisyyspuolue nousee eduskuntaan.

Käyttäjän RogerB kuva
Alexander Holthoer

"Any news are good news"

Olen, Matti, ihan tyytyväinen tuohon iltisvetoon - se on läpinäkyvä ja saattaa aivan kuten sanot, pistää jonkun etsimään joku puoluetta tai jopa minua netistä. Nimeni sattuu olemaan ainut laatuaan koko maapallolla. Silloinhan jokainen pääsee ihan omin avoin kaivamaan tekemisiäni ;)

Ei siellä suuria luurankoja ole...

Käyttäjän MarikaSiltanen kuva
Marika Siltanen

Heheh, mutta työtä on vielä paljon jäljellä!!! Ei se tähän lopu!!! Nyt se vasta alkaakin :D

Ilkka Huotari

Terve.

Katsoin haastattelusi: http://areena.yle.fi/tv/2252434

Jos saa kysyä, niin:
- Puhuit humaanista maahanmuutosta. Onko Ruotsi toteuttanut mielestäsi humaania maahanmuuttoa ja onko tämä ollut hyvä asia?
- Miksi ette halua eroa Schengenistä? Eli rajavalvonnan palauttamista. Onko niin tärkeää päästä matkustamaan ilman rajavalvontaa, että kannattaa ottaa sen mukana tuomat haitat: http://www.helsinginuutiset.fi/artikkeli/278434-jo... "rikollisten määrääminen maahantulokieltoon ontuu."
- Paljonko maksaa kupolitalon rakentaminen ja mistä saa ohjeet?

Käyttäjän RogerB kuva
Alexander Holthoer

Terve Ilkka. Tuossa haastattelussa kompastelin hieman sanaan; tarkoitin humanitaarista maahanmuuttoa, vaikka ero onkin pieni, eli YK:n pakolaisstatuksen omaavien henkilöiden vastaanotto. Suomi on heille edelleen kielestä ja ilmastosta johtuen "vihoviimeisiä" paikkoja ja siksi harvoin meille ylitarjontaa tulee. Tuo Ruotsin avoimien ovien malli ei ainakaan näytä toimivan multikulturaalisena, vaan kyllä sekä maahanmuutto että pakolaisten vastaanotto edellyttää aitoa, integroivaa kotouttamistoimintaa. Sekään ei oikein Suomessa toimi, vaan suuri osa tänne tulevista jää välivaiheeseen roikkumaan vieraassa maassa.
Ruotsi on myös edelleen huomattavasti "luokkaisempi" yhteiskunta ja tämä on omiaan aiheuttamaan levottomuutta. Kaiken kaikkiaan Ruotsi on edennyt ameriikan tietä haalimalla myös paljon työvoimaa teollisuuden rattaisiin ja ovat ongelmissa siinä vaiheessa kun koneet rupeaa yskimään.

Maahanmuutto yritysten palveluiden liikkuvuuden, eli elintasokuilujen hyödyntämisen vuoksi (firma tuottaa köyhemmästä maasta väkeä toiseen ja kilpailuttaa kohdemaan yrittäjät ulos) pitäisi saattaa sellaisen lainsäädännön alle, että henkilö, joka tekee Suomessa töitä, on täysimääräisesti suomalaisia vastaavien velvoitteiden alainen. Tuo sosiaaliturva-asia on tyypillinen erikoisuus; en edelleen laita sitä muuttavien ihmisten piikkiin -he tekevät tasan sitä mitä sadat tuhannet suomalaiset ovat tehneet. Ongelmana on että verovarojamme tuolloin käytetään itseämme vastaan näiden rajoja ylittävien yritysten kotimarkkinoiden kilpailussa.

Kolmantena ryhmänä (ja aika suurena) on ihan perhesyistä,rakkaudesta tms. Suomeen ajautuvat. Heillä on ihan omat kynnyksensä ylitettävinä, enkä löydä syitä estää heitä yrittämästä rakentaa elämäänsä tänne.

Erikoisuutena: tämä vänkääminen rahan puutteesta ja ketkä sitä vie ja keneltä on tuhoisaa. Euron, vieraan, yksityispankkien myymän velkavaluutan käyttö on se suurin syy että metrit loppuvat rakennustyömaalla ja julkisia palveluita ajetaan alas. Omalla keskuspankilla saisimme myös työmarkkinoita pikkuhiljaa sellaiseksi että MAASTAmuutto hidastuisi (10 000 suomalaista ulkomaille viime vuonna) ja työllisyys nousisi sellaisiin lukemiin ettei täällä olisi myöskään tilaa halvalle tuontityövoimalle (Islannin 3-4% rakenteellinen työttömyys ei varmaan houkuta kielitaidottomia ja viileään tottumattomia muuttamaan Atlantin saarelle?). Tämä olisi se reilu tapa hoitaa työmarkkinarakenteet?
Mutinat työvoimareservin hienosta vaikutuksesta työllisyyteen on täyttä p-skaa. Menetämme kohta nuorten sukupolven, jotka eivät tätä tule nielemään. Ongelmana on että osa heistä suuntaavat ärtymyksensä juuri näihin, joilla ei ole osaa eikä arpaa työmarkkinoiden vahingoittamiseen. Se kun on ilmeisen poliittinen ratkaisu.

Schengen ei tarkoita matkustamista tuntemattomana/näkymättömänä:
"Vaikka matkustusasiakirjoja ei tarkistetakaan rajoilla, Schengen-alueella matkustavien on pidettävä mukanaan ne matkustusasiakirjat, joita kukin Schengen-maa vaatii, ja tarvittaessa matkustajan on kyettävä todistamaan henkilöllisyytensä ja kansalaisuutensa viranomaisille. Lisäksi esimerkiksi lentoliikenteen turvallisuusmääräykset edellyttävät, että lentoyhtiöiden tulee tarkastaa matkustajien henkilöllisyys.
Valtiot voivat palauttaa rajatarkastukset tilapäisesti, jos yleinen järjestys tai kansallinen turvallisuus sitä edellyttävät. Näin teki esimerkiksi Suomi kesällä 2005 yleisurheilun maailmanmestaruuskilpailujen aikana." Lähde: aina luotettava Wikipedia.

Tuo maahantulokieltoon määrääminen tai maasta poistaminen liittyi muistaakseni myös sekä meidän perustuslakiin, eli se ei ratkea näillä liikkumissopimuksilla. En tunne yksityiskohtia.

Kupolitalon rakentaminen on suhteessa neliömääriin jonkin verran edullisempaa kuin tavanomainen talo, sillä rakennusmateriaalia menee 30-40% vähemmän ja itse pystytys sujuu hyvin hartiapankkityönä.
Ohjekirjan saa esim. www.naturalspacesdomes.com firmasta. Maksaa 300 dollaria. Siitä lähtee.

Ilkka Huotari

Kiitos vastauksista, Alexander!

Täytyy sanoa, että olet esiintynyt eduksesi näissä haastatteluissa, missä sinua on näkynyt.

- Ensimmäisestä (maahanmuutosta) samoja mielipiteitä. Ruotsin mellakointia yms. ajoinkin takaa (Kistan alueella Tukholmassa tänä vuonna http://www.svt.se/nyheter/regionalt/abc/lugnet-ar-inte-sa-lugnt-i-husby). Jossain kohdassa näkymyksemme varmaankin eroavat, koska itse järjestäisin tuon hyvin eri tavalla. Pitää kai mennä ehdokkaaksi joihinkin vaaleihin, niin pääsee televisioon kertomaan sen?

Rahasta (keskuspankista) en täysin ole selvillä, saatat olla oikeassa. Pikanttina yksityiskohtana voisi mainita, että joillain saattaa olla poliittisena tavoitteena (taloussyistä) pitää työttömyys melko korkeana (Juhana Vartiainen).

- Schengenistä tiesinkin tuon, minkä pastesit - mutta ongelmathan tulevat siitä, että käytännössä sitä valvontaa ei ole. Asiakirjat toki pitäisi olla, mutta kun valvontaa ei ole, niin... tähän viittasi myös tämän päiväinen YLE:n artikkeli (kohta 8.): http://yle.fi/uutiset/eve_ja_sean/article7239799.ece

"Määrääminen maahantulokieltoon" oli aika epäselvästi sanottu tuossa linkkaamassani uutisessa. Olen melko varma, että siinä tarkoitetaan maahantulon valvontaa. Poistaminen onnistunee, mutta siitä ei ole kauheasti hyötyä, koska takaisin pääsee niin helposti.

Mielestäni Schengenistä ei ole juurikaan hyötyä, mutta haittaa kyllä, valtavasti.

- Kiitos vinkeistä kupolitaloon! Pistetään mietintään.

Käyttäjän RogerB kuva
Alexander Holthoer Vastaus kommenttiin #25

...eli Schengen kyllä mahdollistaa valvonnan vaikka meillä se ei toimi toivotulla tavalla. Käsitykseni mukaan Sveitsi käyttää sitä täysimääräisesti.

Vartiainen voisi lähteä muualle nukkumaan. NAIRU on legenda.

Huomasit varmaan että antamani selitys ei hevillä mahdu 4 minuutin revolverihaastatteluun...sellaisilla he kuitenkin ampuvat meitä poliitikkopoloisia....;)

Rikollisuus tarvitsee myös markkinoita. Ne ovat pienempiä terveessä yhteiskunnassa. Tästä näkökulmasta voi myös lähteä?

Ilkka Huotari Vastaus kommenttiin #26

... Kyllä, mutta varmaan vain tilapäisesti. Suomelle se tarkoittanee max viikko, korkeintaan kaksi. Sen jälkeen alkaa hävettää olla suomalainen (ja pitää yllä 'tilapäistä' valvontaa).

Hyvä, että Vartiais-viittaus oli tuttu!

Tuo rikollisuus, mistä nyt puhutaan, ei tavallaan ole Suomen yhteiskunnan ongelma/yhteiskunnasta kumpuava, vaan koska se on hit'n'run -tyyppistä ("tuontirikollisuutta), sitä ei oikein voi korjata yhteiskunnan keinoin. Ainoa vaihtoehto näyttää olevan valvonnan lisääminen (joko sisämaahan, kuten nyt tapahtuu, ja EU:n sääntöjen puitteissa pitääkin tapahtua - mikä on erittäin tehotonta - tai sitten valtion rajoille, mikä olisi tehokasta).

Joten en näe mitään muuta vaihtoehtoa kuin Schengenistä eroon...

Toimituksen poiminnat