Hei. Olen Iltasanomien julkkis :D!

Voi pojat!

Mä pääsin tänään ensimmäistä kertaa mun kampanjassa iltapäivälehteen. Se on varmaan merkki mun suuren kiinnostavuuden ja suosion noususta ja muodostamastani uhasta Suomen tulevaisuudelle :D!

Olen syvästi pahoillani Suuresta Valheesta, kun olen täältä kommarirasisitfasistiputinistiviherpiipertäjävasemmistopuolueesta käsin yrittänyt ylläpitää itsestäni nöyrää, köyhän kansanmiehen kuvaa.

Nyt henki on karannut pullosta ja on paljastettu millaisissa ökykartanoissa minä ja myös puoluetoverini Veijo Kare asustamme. Vaimokin rupesi jo kyselemään mihin veroparatiisiin olen ne perheen ruokarahat jemmanut…

Oma ökykartanoni onkin oma tapauksensa (selviää videolinkistä). Olen siis jokunen vuosi sitten rakentanut/rakennuttanut Suomen ensimmäisen geodeettisen kupolitalon. Omaa työpanosta sellaiset kolmattatuhannetta tuntia, runsaasti kierrätysmateriaalia ja rutkasti huutonettiä plus keltaistapörssiä. Taloa rakentelen edelleen pikkuhiljaa…

Olen aika voimallisesti kestävää kehitystä kannattava ihan arkisessa elämässäkin. Talossa on puulämmitys, kompostoiva vessa ja biologinen harmaanveden puhdistus. Tontti on haettu tulevaisuuden tuuli- ja aurinkoenergiamahdollisuuksia ajatellen. Tämä ökyrikkauteni on kuitenkin estänyt minua tekemästä suuria sijoituksia noihin teknologioihin…vielä.

Tietenkin nimestäni saisi sellaisenaan vedettyä vaikka mitä mielikuvia rikkaasta ulkomaisesta perijästä tms., mutta tuotan pettymyksen. Rikkautta enempään kuin arkitarpeisiin ja turvaan ei minunkaan perheessä ole. Olen saanut ihan omakohtaisesti kokea miten ohkaista tuo turva on jopa keskiluokkaiselle, hyvätuloiselle (plus -menoiselle) perheelle. Emme ostele uutta, matkustele etelän lomille tai juhlita juhlan vuoksi. Polttoainekulut katsotaan tarkasti, mihin ja paljonko on varaa mennä autolla ja ateriat tehdään itse. Kasvihuonetta opettelemme käyttämään ja niitä lehtiä tilaamme hyvin vähän…

Olen kuitenkin otettu tästäkin julkisuuden valokeilan välähdyksestä. Ehkä joskus saan vielä luvan kertoa koko tarinan ja miksi haluan Suomen itsenäisyyden, riippumattomuuden ja sitoutumattomuuden takaisin?

VIDEOLINKKI HOLTHOEREIDEN ÖKYKARTANOON!
http://vetamix.net/video/den-geodetiska-kupolen_4836

p.s. Se Kareen 650m2  on vanha kunnostettu kansakoulu. Repikää siitä 🙂

RogerB
Itsenäisyyspuolue Lohja

Luonnontieteiden puolelle kaatunut, humanistisen kasvatuksen saanut, ei-juuri-mistään kotoisin, ollut töissä niin pohjalla kuin huipullakin, urheilun tekemisestä innostuva, pikkuhiljaa radikalisoituva kolmen lapsen isä.
Elän valtiossa, joka on hukkaamassa yhteiskuntansa. Tämän jälkeen ei ole mitään.

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu